Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

ABSORBANTE DE NOAPTE 4 PICĂTURI

Pret:
14,00 LEI
Cod produs: A5
Producator: Anion Care
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 14,00 LEI - pretul include TVA
ABSORBANTE DE NOAPTE 4 PICĂTURI  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
ABSORBANTE DE NOAPTE 4 PICĂTURI Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
ABSORBANTE DE NOAPTE 4 PICĂTURI Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

ABSORBANTE DE NOAPTE 4 PICĂTURI
14,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

ABSORBANT DE NOAPTE 4 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet roz; putere de absorbţie 4 picături (flux abundent); dim. 290 mm; 8 buc./pachet.

Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 4 picături îţi oferă protecţie şi confort în primele nopţi ale menstruaţiei, când fluxul este puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal şi elimină mirosurile. Absorbantul din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

Recomandări: Absorbantele Lady Anion cu putere de absorbţie de 4 picături sunt recomandate adolescentelor şi femeilor cu flux menstrual normal, oferind protecţie optimă în timpul nopţii. Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite, ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, chiar de la primii paşi ai pubertăţii (9 – 10 ani), odată cu apariţia primei menstruaţii. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie a infecţiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o dată la cel puţin 4 ore.

Cantitate: 8 buc

Producator: Anion Care

 

Comentarii: