Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI

Pret:
13,00 LEI
Cod produs: A3
Producator: Anion Care
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 13,00 LEI - pretul include TVA
ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI
13,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 ABSORBANTE DE ZI 2 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet galben; putere de absorbţie 2 picături (flux mediu); dim. 180 mm; 16 buc/pachet.

Absorbantele din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie de 2 picături (flux mediu) îţi oferă protecţie şi confort în ultimele zile ale menstruaţiei, când fluxul este sensibil mai mic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Absorbantul din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

Recomandări: Absorbantele Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie medie, sunt recomandate adolescentelor şi femeilor cu flux menstrual uşor (pe toată durata menstruaţiei), iar celor cu flux normal în ultimele zile ale menstruaţiei. De asemenea, femeile cu o secreţie vaginală mai abundentă le pot folosi în locul absorbantelor zilnice Lady Anion Pantiliner (au o putere mai mare de absorbţie). Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite, ca metoda de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, de la primii paşi ai pubertăţii (9 – 10 ani), odată cu apariţia primei menstruaţii. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate cel puţin o dată la 4 ore.

Cantitate: 16 buc

Producator: Anion Care

 

Comentarii: