Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI

Pret:
13,00 LEI
Cod produs: A4
Producator: Anion Care
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 13,00 LEI - pretul include TVA
ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI
13,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

 

ABSORBANTE DE ZI 3 PICĂTURI – pentru uz în timpul menstruaţiei; pachet verde; putere de absorbţie 3 picături (flux normal); dim. 240 mm; 10 buc/pachet.

Absorbantele din bumbac organic Lady Anion cu putere de absorbţie de 3 picături (flux normal) îţi oferă protecţie şi confort în primele zile ale menstruaţiei, când fluxul este mai puternic. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Absorbantul din bumbac organic Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

Recomandări: Absorbantele Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie 3 picături, sunt recomandate femeilor cu flux menstrual normal, dar în special adolescentelor, al căror ciclul menstrual este neregulat. Adolescentele ar trebui să aibă întotdeauna, la îndemână, un absorbant în poşetă sau în rucsac, pentru situaţiile neprevăzute, în care recomandăm folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbţie de 3 picături. Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, de la primii paşi ai pubertăţii (9 – 10 ani), odată cu apariţia primei menstruaţii. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o dată la 4 ore.

Cantitate: 10 buc

Producator: Anion Care

 

Comentarii: