Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

ABSORBANTE MENOPAUZĂ 2 picaturi

Pret:
15,00 LEI
Cod produs: A7
Producator: Anion Care
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 15,00 LEI - pretul include TVA
ABSORBANTE MENOPAUZĂ  2 picaturi  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
ABSORBANTE MENOPAUZĂ  2 picaturi Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
ABSORBANTE MENOPAUZĂ  2 picaturi Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

ABSORBANTE MENOPAUZĂ 2 picaturi
15,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

ABSORBANTE MENOPAUZĂ – pentru perioadele de premenopauză, menopauză şi postmenopauză; pachet argintiu; putere de abs. 2 picături (flux mediu); 20 buc./pachet.

Perioada de premenopauză şi menopauză implică modificări majore ale corpului femeii, în special la nivelul aparatului reproducător, ceea ce necesită o protecţie şi o prevenţie suplimentare. Putem considera această vârstă ca fiind o „a doua adolescenţă” a femeii, dat fiind faptul că experimentează cicluri menstruale neregulate şi adesea cu flux foarte puternic. Suprafaţa din bumbac organic a absorbantelor pentru menopauză Lady Anion atinge cu delicateţe pielea sensibilă, asigură confort, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile.

Recomandări: Absorbantele din bumbac organic Lady Anion MENOPAUZĂ pot fi folosite ZILNIC, ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, începând cu perioada de premenopauză, pe toată durata menopauzei şi postmenopauzei. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o dată la 4 ore.

Cantitate: 20 buc

Producator: Anion Care

Comentarii: