Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

ABSORBANTe INCONTINENŢĂ URINARĂ

Pret:
15,00 LEI
Cod produs: A8
Producator: Anion Care
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 15,00 LEI - pretul include TVA
ABSORBANTe INCONTINENŢĂ URINARĂ  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
ABSORBANTe INCONTINENŢĂ URINARĂ Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
ABSORBANTe INCONTINENŢĂ URINARĂ Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

ABSORBANTe INCONTINENŢĂ URINARĂ
15,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

ABSORBANTE INCONTINENŢĂ URINARĂ – pachet auriu; putere de abs. 4 picături; 15 buc./pachet.

Incontinenţa urinară este foarte frecventă la femeile de vârsta pensionării, în ultimele luni de sarcină (din cauza presiunii exercitate asupra vezicii urinare), dar este prezentă şi în lunile care urmează naşterii (din cauza slăbirii musculaturii). Incontinenţa nu e o boală în sine, ci mai degrabă un simptom al unei afecţiuni a tractului urinar inferior. De obicei, incontinenţa urinară nu cauzează probleme majore de sănătate, dar poate fi jenantă şi poate afecta încrederea în sine a femeilor. La apariţia incontinenţei urinare, femeile pot evita să iasă în public din cauza sentimentului de jenă pe care o resimt, să dezvolte iritaţii la nivelul vaginului şi a zonei inghinale, din cauza contactului prelungit al acestora cu urina, sau să facă infecţii urinare severe. Suprafaţa din bumbac organic a absorbantelor pentru menopauză Lady Anion atinge cu delicateţe pielea sensibilă, asigură confortul, elimină umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile.

Recomandări: Absorbantele din bumbac organic Lady Anion INCONTINENŢĂ URINARĂ pot fi folosite ZILNIC, ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o dată la 4 ore.

Cantitate: 15 buc

Producator: Anion Care

Comentarii: