Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Acidophilus Plus

Pret:
125,00 LEI
Cod produs: 560
Producator: GNLD
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 125,00 LEI - pretul include TVA
Acidophilus Plus  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Acidophilus Plus Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Acidophilus Plus Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Acidophilus Plus
125,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

Preparat cu Fermenti Lactici Activi (60 zile)

Deriva din alimente integrale si contine bacteria benefice, izolate din produse derivate din lapte, pentru mentinerea unui echilibru sanatos al microorganismelor din tubul gastrointestinal.

Contine un amplu spectru de microorganisme si furnizeaza cantitati egale din 5 tipuri de bacterii ce produc acid lactic.

Microorganismele de care avem nevoie in mod natural, denumite lactobacili, traiesc in tubul gastrointestinal si indeplinesc functii benefice pentru sanatatea intestinului. Acesti lactobacili ajuta organismul nostru la producerea vitaminelor din grupul B, ajuta ca sa ne aparam de bacteriile responsabile pentru unele boli, ajuta la digestia lactozei la care multe persoane sunt intolerante. Stimuleaza deasemenea ca functia imunitara sa fie mai eficienta. Acesti lactobacili „prieteni” sunt foarte importanti pentru prevenirea cresterii excesive a numarului de microorganisme nocive. Nivelul normal de lactobacili poate fi dereglat de o dieta saraca, de boli, diareea, antibiotice, medicamente, alcool.

Este recomandat pentru:
– sanatatea colonului;
– inhiba cresterea bacteriilor daunatoare;
– reduce absorbtia toxinelor;
– imbunatateste absorbtia mineralelor;
– este un bun antifungic – impotriva Candida;
– recomandat dupa antibiotic.

Este concentrat, contine o cantitate de bacilli benefici egala cu circa 10 portii de iaurt sau 5 portii de lapte pe baza de  acidophilus.

Descrierea produsului:

Este un integrator de flora bacterica intestinala benefica ce reuneste puterea a 3 miliarde de lactobacili cu tehnologia necesara pentru protejarea acestor microorganisme de mediul acid din stomac astfel incat sa ajunga vii in intestin, unde pot sa-si exercite efectele benefice. Doar asa pot sa contribuie in cel mai bun mod la buna functionare a aparatului digestiv.

Mod de administrare : 1 capsula pe zi.

Cantitate: 60 tablete

Comentarii: