Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Capsule Tian Sin Van/Cardio Power Capsule( Inimă sănătoasă)

Pret:
150,00 LEI
Cod produs: wg4
Producator: Green World
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 150,00 LEI - pretul include TVA
Capsule Tian Sin Van/Cardio Power Capsule( Inimă sănătoasă)  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Capsule Tian Sin Van/Cardio Power Capsule( Inimă sănătoasă) Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Capsule Tian Sin Van/Cardio Power Capsule( Inimă sănătoasă) Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Capsule Tian Sin Van/Cardio Power Capsule( Inimă sănătoasă)
150,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:


Produsul este utilizat în scopul profilaxiei şi în terapia complexă a bolilor cardiovasculare, este recomandat pentru diferite tulburări ale circulaţiei cerebrale, ameţeli, dureri de inimă, etc. 

Este un remediu excelent de „prim-ajutor” pentru inimă întru susţinerea funcţionării complete şi sănătoase a acesteia.

Efectul principal al capsulelor «Tian Sin Van»:

• Dilatare arterelor coronare, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, reducerea consumului de oxigen de către miocard, prevenirea formării trombelor.

• Reducerea şi prevenirea unor niveluri ridicate de lipide din sânge şi tulburărilor circulaţiei cerebrale, care se manifestă prin ameţeală şi reducerea memoriei.

• Prevenirea deteriorărilor miocardului, aterosclerozei coronariene, este o profilaxie excelentă şi terapie eficientă a stenocardiei, aritmiei, atrofiei muşchiului cardiac.

 

Capsulele «Tian Sin Van» sunt recomandate:

• persoanelor cu boli cardiovasculare;

• persoanelor care suferă de hipertensiune arterială, tulburarea metabolismului lipidic.


COMPONENTELE CAPSULEI–PROPRIETĂŢI DE ASANARE:

PROPRIETĂŢI DE ASANARE ALE CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWERS)

Plantă din familia asteraceae având înălţimea de până la 100 cm. Cu scop curativ se folosesc florile şi seminţele. Medicina tradiţională chineză foloseşte de mult timp safflower la bolile inimii şi vaselor coronare. Funcţiile ei aplicate în medicina chineză:  îmbunătățirea circulaţiei sângvine, normalizarea funcţiei menstruale, eliminarea hemostazei şi calmarea durerii.

Este un angioprotector şi antihipoxant, normalizând starea circulaţiei sangvine arteriale, venoase şi a microcirculaţiei. Acţionează pozitiv asupra fluxului limfatic, contribuind la eliminarea toxinelor şi reducerea edemului.

PROPRIETĂŢI DE ASANARE ALE GINUREI

Este un subarbust tropical veşnic verde având înălţimea de până la un metru cu lăstări nervurate căţărătoare, acest cuvânt fiind tradus din limba greacă înseamnă "femeie cu coadă”.

Aplicare. Ginura contribuie la: 1) dilatarea vaselor cardiace şi cerebrale, 2), îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, 3) normalizează hemograma, 4) asigură o permeabilitate buna a vaselor sangvine,  5) restabileşte activitatea celulelor din organism, previne apariţia numeroaselor boli cauzate de sporirea vâscozităţii sângelui legată de vârstă, 6) este un agent antiinflamator.

PROPRIETĂŢI DE ASANARE ALE CONIOSELINUM VAGINATUM

Familia Umbelliferae.Plantă perenă cu flori liliachii, adunate în umbreledelicate.

Aplicare în medicina chineză. Decoctul din rădăcini, frunze este folosit la afecţiuni gastrice, ginecologice, cefalee, ameţeli, răceală, paralizie, hipertensiune arterială. Extractul de rădăcini are o anumită activitate antitumorală. Acest remediu este recomandat pentru bolile inimii şi nevralgii. I se atribuie un efect puternic de tonic general.

Comentarii: