Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Crema Anti-Rid 50ml

Pret:
189,00 LEI
Cod produs: N1
Producator: Cosmetice Natural Beauty
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 189,00 LEI - pretul include TVA
Crema Anti-Rid 50ml  
Disponibilitate:   STOC LIMITAT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Crema Anti-Rid 50ml Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Crema Anti-Rid 50ml Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Crema Anti-Rid 50ml
189,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

Crema anti-rid este creată pentru a împiedica apariţia ridurilor sau pentru a le netezi pe cele existente. Se recomandă folosirea acesteia după vârsta de treizeci de ani. Se foloseşte în combinaţie cu crema de zi şi/sau cea de noapte. Se aplică pe zonele unde pielea este foarte subţire şi sensibilă (în jurul ochilor, în jurul gurii, pe gât şi pe decolteu). Acordaţi o atenţie deosebită îngrijirii gâtului, căci în acea zonă pielea este deosebit de subţire şi are nevoie de îngrijiri suplimentare. De exemplu, pentru îngrijirea în timpul zilei folosiţi crema de zi, iar în jurul ochilor şi buzelor şi pe gât mai aplicaţi şi crema anti-rid. Pentru îngrijirea de noapte, aplicaţi crema de noapte, iar suplimentar, folosiţi şi crema anti-rid, în zonele sensibile. Din când în când (de ex. o dată la 7 zile) puteţi să folosiţi ca şi cremă de noapte numai crema antirid. Aplicaţi neapărat crema şi pe pleoape. Preparatele sunt naturale, sigure, astfel că vă puteţi acorda acest răsfăţ! Dacă folosiţi şi serul anti-rid, aplicaţi-l înainte de aplicarea cremei.

Uleiul de germeni de grâu (Triticum Vulgare) este bogat în hidrocarburi, proteine, lipide şi hormoni. De asemenea, conţine şi o mare cantitate de vitamina A pentru creştere, B1 pentru intensificarea circulaţiei, B2 pentru accelerarea transferului de substanţe, C pentru generarea sângelui, precum şi vitaminele B3, B6, D şi E. Toate aceste substanţe hrănesc pielea, care arată îngrijită şi strălucitoare. Uleiul acesta este şi un antioxidant puternic.

Uleiul de măceşe (Rosa Canina) conţine acizi graşi esenţiali, vitamine şi minerale care influenţează pozitiv regenerarea pielii, mai ales regenerarea pielii îmbătrânite înainte de vreme.

Uleiul de susan (Sesamum) conferă supleţe pielii la suprafaţă şi o hrăneşte.

Pentru o piele care nu dă semne de îmbătrânire.

SV3015

 

 

Comentarii: