Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Crema de maini

Pret:
144,00 LEI
Cod produs: SV3016
Producator: Cosmetice Natural Beauty
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 144,00 LEI - pretul include TVA
Crema de maini  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Crema de maini Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Crema de maini Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Crema de maini
144,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Mâinile noastre exprimă totul..nici nu mai e nevoie de cuvinte uneori, ele spun totul.

Pielea de pe mâini este foarte sensibilă şi expusă la foarte mulţi factori externi (vânt, soare, frig, săpun, detergenţi) și tocmai de aceea trebuie  să i se acorde o îngrijire și protecție suplimentară.

Cel mai adesea, alegem produse speciale pentru față, în timp ce pentru mâini alegem produse ieftine. Ştim că pielea mâinilor trădează vârsta şi că acest lucru nu se poate schimba prin nicio intervenţie cosmetică. De aceea, echipa noastra a creat o crema deosebită, bogată în uleiuri vegetale și minerale prelucrate printr-un proces tehnologic special, în scopul de a asigura un sistem complet de îngrijire și protecție a mâinilor de cel mai înalt nivel.

Experienţa a aratăt că, prin utilizarea regulată a cremei se îndepărtează pistruii şi diferitele dereglări de pigmentare a pielii.

Utilizați crema de mâini de mai multe ori pe zi, la servici şi acasă.

Printre altele:

Tataneasa (Symphytum officinale) – rădăcina acestei plante conține alantonină, cu procent ridicat de vindecare, stimulează producerea de noi celule ale pielii, creşte circulaţia sângelui în dermă, rezultând creșterea producției tuturor blocurilor de construcție ale pielii, în special mineralele, vitaminele şi proteinele. Rădăcina proaspăt măcinată din această cremă din plante hrănește profund pielea mâinii, care este cea mai vulnerabilă la influențele negative din afară.

Hreanul (Cochlearia Armoracia) este folosit în produsele alimentare ca un condiment sănătos, dar şi pentru scopuri medicinale, deoarece conține o cantitate mare de Vitamina C, sulf, aminoacizi, glucoză și uleiuri esențiale care întineresc pielea uscată, şi îndepărtează cu succes hiperpigmentarea, diferitele pete ale pielii, albind pielea.

 

Cantitate: 100 ml

 

Comentarii: