Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Detergent lichid pentru rufe

Pret:
45,00 LEI
Cod produs: 910
Producator: Biohaus
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 45,00 LEI - pretul include TVA
Detergent lichid pentru rufe  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Detergent lichid pentru rufe Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Detergent lichid pentru rufe Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Detergent lichid pentru rufe
45,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

Combinatia potrivita dintre extractul de nuci de sapun si din sapunul pur vegetal pe baza grasimilor si a uleiurilor naturale cu surfactantii zaharosi delicati creeaza un detergent lichid cu calitati dermatologice excelente si cu o putere de spalare deosebita. Nu contine enzime, lasa rufele extrem de moi. in plus, calcarea rufelor devine si ea mult mai usoara. Toate substantele active de spalare introduse sunt biodegradabile. Datorita sarurilor de sodiu pe care le contine, Detergentul BIO lichid pentru rufe BioHAUS este potrivit pentru toate gradele de tarie a apei. Aceste saruri previn simultan ca particulele de murdarie indepartate sa fie redepozitate pe fibre. Acidul citric adaugat, obtinut prin fermentarea produselor zaharoase, contribuie la dedurizarea apei la temperaturi mici si la stabilirea valorii optime a pH-ului.

Detergentul BIO lichid pentru rufe BioHAUS este potrivit pentru toate gradele de tarie a apei. Are calitati dermatologice excelente si o putere de spalare deosebita, proprietati mari de dizolvare a petelor chiar si la 20 grade C. Rufele devin extrem de moi si mult mai usor de calcat. Este deosebit de usor biodegradabil.

Mod de utilizare

Trebuie agitat inainte de utilizare. Indicat pentru apa cu orice fel de duritate. Spalare manuala: 10 ml in 5 l de apa, spalare automata: 30-75 ml. Concentratia aleasa depinde de de duritatea apei, precum si de gradul de murdarire a rufelor.
 
Efecte si beneficii:
 

-Nu provoaca alergii;

-Putere de spalare deosebita;

-Rufele devin extrem de moi;

-Mult mai usor de calcat.

 

Produs Biohaus

 

 

 

Cod prosus: 910

 

 

Comentarii: