Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Bila cu turmalina pentru spalat rufe

Pret:
137,00 LEI
Cod produs: E 29
Producator: Edera
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 137,00 LEI - pretul include TVA
Bila cu turmalina pentru spalat rufe  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Bila cu turmalina pentru spalat rufe Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Bila cu turmalina pentru spalat rufe Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Bila cu turmalina pentru spalat rufe
137,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Usor, practic, eficient si economic.

Ecologic: spalare fara detergent!

Ecobila Irisana este un produs excelent care ofera posibilitatea spalarii fara detergent sau reducerea utilizarii acestora cu pana la 90% si eliminarea in totalitate a balsamului.

Ecobila Irisana
este rezultatul unei cercetari stiintifice aprofundate. Datorita continutului de diferite ceramici, naturale, acestea activeaza apa ajutand la eliminarea murdariei. Utilizeaza principii active similare cu cele gasite in solutii de detergenti conventionale, dar spre deosebire de acestea Ecobila Irisana nu contine nici un contaminant chimic.

CARACTERISTICI:


- Spala excelent si dezinfecteaza;
- 100% ecologic, non-poluant;
- Reduce consumul de detergent cu pana la 90%;
- Nu necesita balsam de rufe;
- Evita iritatii si alergii ale pielii cauzate de detergenti;
- Mareste durata de viata a masinii de spalat;
- Pana la 3 ani de viata sau 1000 de spalari;
- Rezultate sigure;
- Produs certificat.

Mod de utilizare:

 1. Separaţi hainele albe de cele colorate.
 2. Pentru a obţine un rezultat bun, lasaţi hainele la înmuiat cu ECOBILA între 50 şi 60 de minute. În cazul maşinilor de spălat digitale care nu au programe de înmuiere, se poate face abstracţie de aceasta datorită eficienţei tehnologice mai mari.
 3. Dacă hainele sunt foarte murdare pentru a obţine o spălare optimă, adaugaţi o cincime (1/5) din cantitatea obişnuita de detergent în tamburul maşinii de spălat, împreună cu ECOBILA.
 4.  După ce aţi scos hainele din maşina de spălat, lăsaţi ECOBILA în tambur pentru a fi folosită la următoarele spălări.
 5.  În maşinile de spălat cu încărcare mai mare de 4 kg, folosiţi 2 ECOBILE.
 6.  În scopul prelungirii vieţii utile a ECOBILEI, expuneţi-o la soare o singură dată pe lună.

Altă utilizare:

Punerea ECOBILEI  în frigider va menţine proaspete mai mult timp verdeturile, fructele şi alimentele perisabile, graţie eliberării continue de ioni negativi cu efect antibacterian şi dezodorizant.

Forma de spălare:

 1. Puneti ECOBILA în maşina de spălat împreună cu îmbrăcămintea.
 2. Umpleţi maşina de spălat cu apă.
 3. Lasaţi la înmuiat între 50 şi 60 de minute.
 4. Continuaţi cu procesul de spălare obişnuit.
 5. Scoateţi îmbrăcămintea şi lăsaţi ECOBILA în tambur pentru spălările viitoare.

Caracteristici:

 1. ECOBILAnu este un produs miraculos. Principiile sale active de curăţare sunt fructul unei dezvoltări ştiinţifice profunde cu rezultate similare detergenţilor convenţionali fără a utiliza produse chimice. De aceea este un produs “respectuos cu mediul înconjurător”.
 2. Interiorul produsului ECOBILA conţine diferite ceramici naturale. Aceste ceramici au fost desemnate ştiinţific pentru a spăla haine fără a utiliza detergenţi.
 3. După analizele realizate de diferite organizaţii ştiinţifice, ECOBILA a fost premiată pentru excelentele sale rezultate privind capacitatea de curăţare, păstrare a culorii şi puterea de sterilizare.
 4. Comparat cu un proces normal de spalare, ECOBILA obţine rezultate excelente în ceea ce priveşte economia de detergent, apă, energie şi timp.
 5. ECOBILAeste protejată prin patentul şi marca sa la nivel mondial.

Folosire şi viaţă utilă:

 • Folosirea sa principală este pentru a spăla cu maşina.
 • De asemenea , se poate folosi pentru a spăla manual.
 • Durata produsului: 3 ani (estimând o spălare pe zi).

Principii de spălare:

 1. Ceramicile patentate conţinute în ECOBILA generează ioni negativi şi raze infraroşii care sparg tensiunea superficială a apei, activând puterea de spălare a acesteia. În acest fel, se obţine eliminarea particulelor de murdărie din textile, lăsând hainele curate şi moi, fără a fi nevoie de detergent.
 2. ECOBILAmenţine pH-ul la acelaşi nivel cu detergentul comun, ajutând la eliminarea petelor şi a murdăriei persistente.
 3. ECOBILAelimină clorul din apă mărind puterea acesteia de spălare.

Rezultate:

 1. ECOBILA,în afara de faptul că nu conţine detergent, nu lasă reziduuri chimice în haine, drept pentru care nu cauzează alergii sau iritaţii persoanelor cu piele sensibilă.
 2. Protejează îmbrăcămintea împotriva decolorării produse de clor şi ajută la păstrarea elasticităţii textilelor.
 3. Posedă efect antibiotic. Elimină murdăria, organismele patogene şi mirosurile neplăcute.
 4. Nu este necesară adăugarea de inălbitor, balsam sau alţi aditivi la spălare. În cazul în care faceţi acest lucru, va mări activitatea acestor produse.
 5. Curăţarea care se obţine cu ECOBILA este inodoră.În ciuda acestui lucru, se poate adăuga aromatizantul sau balsamul care se doreşte.
 6. Dacă este vorba de o maşină de spălat cu încărcare pe sus, se poate umple cu apă anticipat, puneţi ECOBILA în ea şi după 30/40 de minute, începeţi cu programul obişnuit.
 7. Adăugaţi o linguriţă de sare obişnuită, măreşte eficienţa maşinii de spălat.
 8. Dacă hainele sunt foarte murdare, puteţi să le aplicaţi – ca şi cum ar fi un detergent convenţional – un curăţător de pete înainte de a le pune în maşina de spălat sau adăugaţi de la 10 % la 20 % din cantitatea de detergent pe care aţi folosi-o în mod normal.
 9. Dacă se doreşte, adăugaţi înălbitor, detergent sau balsam (nu mai mult de 20 %), nu dăunează ECOBILEI  şi întăreşte acţiunea acestor produse.
 10.  Nu este necesară adăugarea de balsam pentru a obţine o finisare moale şi o aromă proaspătă.
 11. Ajută la păstrarea culorilor, împidică rămânerea de reziduuri de detergent printre fibre.
 12. Nu este necesară scoaterea ECOBILEI din tamburul maşinii de spălat între o spălare şi alta, dar este important să o puneţi o singură dată pe lună la soare, pentru a reactiva bio-ceramicele din interiorul său.
 13. Folosirea produsului ECOBILA este o metodă foarte rentabilă, salutară şi ecologică.
 14. Comparând spălatul cu detergenţi, în studiile ştiinţifice  ECOBILA obţine o mai bună dezinfecţie, curăţare, îmbălsămare şi este 100 % ecologică pentru că nu contaminează.
 15. O altă folosire a ECOBILEI : Punerea ECOBILEI  în frigider va menţine proaspete mai mult timp verdeţurile, fructele şi alimentele perisabile, graţie eliberării continue de ioni negativi cu efect antibacterian şi dezodorizant.
 16. După succesul mondial obţinut de ECOBILA au apărut pe piaţă imitaţii de diverse provenienţe care nu obţin rezultate satisfăcătoare. ECOBILA este un produs patentat (nr. patent : 0359994 – Coreea ; nr. patent de design : 0383630 – Coreea). Aminteşte-ţi-l şi respinge imitaţiile.

 

Producator: Edera

Comentarii: