Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Energizer HPE 40

Pret:
355,00 LEI
Cod produs: HPE 40
Producator: Wellstar
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 355,00 LEI - pretul include TVA
Energizer HPE 40  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Energizer HPE 40 Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Energizer HPE 40 Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Energizer HPE 40
355,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 
 
Ce este Energizer HPE 40?
Este singurul complex antioxidant care reduce si protejeaza de stresul oxidativ indus de toate sursele si speciile reactive ale oxigenului!*
Realizat printr-un proces de productie biotehnologic inovator din 5 ingrediente complet naturale de calitate superioara germana intr-o combinatie sinergistica unica:
Mineralul Zeolit
Unul dintre putinele minerale incarcate negativ, zeolitul ​​are o origine vulcanica naturala. Acesta are o structura cristalina unica, care ii permite sa functioneze ca o cusca. Acesta este principalul motiv pentru care Zeolitul ​​este cel mai frecvent utilizat material natural pentru distribuirea unor substante benefice si pentru curatarea celor daunatoare.
Pe de o parte acesta functioneaza ca un invelis de protectie care permite incapsularea mai multor ingrediente active, imbunatatiind astfel stabilitatea (pentru a preveni reactiile cu alte molecule), distribuirea in organism si cresterea biodisponibilitatii acestor molecule bioactive. Pe de alta parte, Zeolitul atrage toxinele incarcate pozitiv ca un magnet, inchizandu-le in structura sa moleculara, inainte de eliminarea lor din organism.
Prin eliminarea povarii suplimentare pe care toxinele o au asupra sistemului imunitar, zeolitul ii permite sa se concentreze pe apararea impotriva bolilor.
Efect de detoxifiere si chelare
- neutralizarea si eliminarea metalelor grele din organism, cu o mare afinitate pentru mercur, cadmiu, plumb, arsenic, aluminiu, cupru si excesul de fier;
- inlatura si metale radioactive, cum ar fi cesiu, strontiu si cobalt;
- creste capacitatea ficatului de indepartare a pesticidelor, erbicideleor si dioxinelor;
Reglarea echilibrului acido-bazic al organismului
- restabileste pH-ul corpului la un nivel optim usor alcalin;
- echilibreaza pH-ul digestiv, reducand astfel refluxl acid;
- reduce febra si durerea musculara prin neutralizarea acidului lactic;
Sanatatea tractului digestiv
O dieta sanatoasa este de putin folos daca organismul este incapabil de a absorbi si de a folosi elementele nutritive benefice pe care le contine.
- creste absorbtia nutrientilor prin stimularea microorganismelor benefice care locuiesc in tractul digestiv, intariind astfel sistemul imunitar;
- capteaza nitrozaminele din tractul digestiv (frecvent intalnite in carnurile procesate si asociate cancere de pancreas, stomac si colon)
- reduce povara toxica gastro-intestinala prin absorbtia si eliminarea amoniacului si a gazelor rezultate in urma digestiei;
- scade riscul de infectii digestive (enterocolite) prin captarea micotoxinelor si a virusilor.
RESVERATROL - Extract din coaja de struguri
Resveratrolul a atras atentia specialistilor in 1992 cand prezenta sa in vinul rosu a fost propusa ca explicatie pentru efectele cardioprotectoare, si in buna parte, parea sa dezlege misterul “paradoxului francez”, o expresie utilizata pentru a descrie incidenta foarte scazuta a bolilor cardiovasculare in populatia franceza, in ciuda unei diete bogate in grasimi saturate.
Resveratrolul, este un compus polifenolic care face parte din arsenalul defensiv pentru a creste rata de supravietuire si rezistenta a plantelor, ca raspuns la stress (lumina ultravioleta excesiva) sau infectii cu patogeni. Acesta este prezent in multe plante si fructe, precum rodia, boabele de cacao, alune, fructe de padure, insa speciile de struguri Vitis vinifera (vita de vie comuna), Vitis labrusca si Vitis rotundifolia (Muscadine) contin cele mai mari concentratii de resveratrol.
Resveratrolul este unul dintre putinii compusi naturali, care este intens cercetat si sustinut de un numar impresionant de studii stiintifice care demonstreaza efectele benefice pe care le are asupra sanatatii omului:
Efect anti-oxidant
Actiuni care fac resveratrolul sa fie extrem de eficient in combaterea efectului nociv al radicalilor liberi care duc la imbatranire prematura si boli legate de varsta.
- protejeaza celulele pielii impotriva daunelor cauzate de radiatiile UV;
- formeaza complexe moleculare solubile cu anumiti ioni metalici, inactivandu-i astfel incat acestia sa nu poata duce la formarea de radicali liberi;
- protejeaza impotriva daunelor oxidative cauzate de nivelul ridicat de glucoza;
- amelioreaza rezistenta si imbunatateste sensibilitatea la insulina in tesutul adipos, ficat si muschi, rezultand in scaderea glucozei plasmatice.
Sanatate cardiovasculara
- inhiba agregarea plachetara (care duce la formarea cheagurilor de sange);
- induce vasodilatatie (scade tensiunea arteriala);
- previne oxidarea colesterolului LDL (rau), care, altfel, ar putea contribui la dezvoltarea aterosclerozei (placi din vasele de sange).
Reducerea riscului de dezvoltare a cancerului
- ajuta la prevenirea deteriorarii ADN-ului si inhiba proliferarea celulelor canceroase;
- inhiba mai multe proteine ​​care promoveaza supravietuirea celulara si cresterea tumorii.
Pulbere de tomate cu Licopen
Licopenul este un pigment carotenoid rosu, un compus fitochimic care se gaseste intr-o varietate de fructe si legume, cum ar fi tomatele, pepenele verde, grapefruitul roz, guava si macesele. Dintre toate carotenoidele, Licopenul a fost identificat ca fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanti, capabil sa neutralizeze radicalii liberi considerati a fi responsabili pentru deteriorarea ADN-ului intr-un proces care poate duce la initierea cancerului.
Rosiile sunt una dintre cele mai importante componente ale dietei Mediteraneene iar studiile epidemiologice sugereaza un risc scazut de boli cardiovasculare si o rata mai scazuta de cancer la persoanele care consuma un numar mare de rosii si produse din rosii.
Sanatate cardiovasculara
- reduce oxidarea colesterolului LDL (rau), un pas crucial in preintampinarea aterosclerozei;
- imbunatateste sensibilitatea la insulina si reduce nivelul de zahar din sange.
Reducerea riscului de dezvoltare a cancerului, in special cancerul de prostata
- inhiba stimularea celulelor maligne dependente de hormoni (estradiol);
- reduce semnificativ marirea prostatei, care apare odata cu inaintarea in varsta.
Prevenirea leziunilor la nivelul pielii si reducerea riscului de cancer de piele
- reduce semnificativ deteriorarile pielii induse de arsuri solare.
Expunerea la raze ultraviolete UV rezulta in formarea radicalilor liberi care distrug proteinele, lipidele si ADN-ul. Acestia sunt responsabili de imbatranirea pielii, fotosensibilitate si sunt cauza pricipala a declansarii cancerelor de piele.
 
EGCG - Extract de ceai verde
Consumat cu regularitate de culturile asiatice inca din cele mai vechi timpuri, ceaiul verde este considerat si astazi a fi principalul mijloc pentru a mentine sanatatea si a creste longevitatea.
In medicina traditionala chineza si indiana, ceaiul verde a fost si este folosit ca stimulent, diuretic si depurativ (pentru a ajuta corpul sa scape de excesul de lichide si toxine) si ca astringent (pentru a controla sangerarea si a ajuta la vindecarea ranilor).
Recunoscut ca fiind una dintre cele mai bune surse de antioxidanti ceaiul verde, obtinut din frunzele nefermentate ale plantei Camellia sinensis, contine cea mai mare concentratie de catechine responsabile de beneficiile pentru sanatate atribuite in mod traditional consumului de ceai. Cea mai activa si abundenta catechina in ceaiul verde este epigallocatechin-3-galat (EGCG).
Studii recente au aratat ca ceaiul verde poate fi de un real ajutor in conditii precum cancerul, artrita si bolile de inima.
Sanatate cardiovasculara
- inhiba agregarea plachetara (coagularea) si formarea anormala de cheaguri de sange (trombi), care sunt principalele cauze ale accidentelor vasculare coronariene (infarct miocardic) si cerebrale (atac cerebral ischemic);
- provoaca dilatarea vaselor de sange prin controlul oxidului nitric (relaxeaza musculatura);
- atenueaza peroxidarea lipidelor (rancezirea).
Reducerea riscului de dezvoltare a cancerului
- impiedica dezvoltarea si progresia tumorilor (inhiba eliberarea factorului de necroza tumorala-alfa TNFα);
- induce apoptoza (moartea celulara programata);
- reduce invazivitatea celulelor tumorale prin inhibarea angioneogenezei (formarea de noi vase de sange);
- inhiba cresterea celulelor de cancer mamar si poate induce apoptoza celuleror maligne in cancerul de prostata.
 

 

 

 

OPC - Extract din seminte de struguri
OPC sunt o clasa de polifenoli numite flavone, care se gasesc in pielea si semintele mai multor plante si servesc ca un mecanism de aparare impotriva agentilor patogeni si a pradatorilor. Acestea pot fi gasite in cantitati mari in semintele si coaja strugurilor, in cacao, nuci, mere, prune, cirese, piersici, caise, nectarine, migdale, scortisoara si scoarta de pin maritim. Ele pot fi, de asemenea, gasite in fructe de padure, cum ar fi afine si in fructele arbustilor salbatici, precum catina, macesele si paducelul.
Dr. Masquelier a reusit sa demonstreze ca OPC neutralizeaza enzimele care degradeaza colagenul si elastina, si ca lucreaza impreuna cu vitamina C pentru a reconstrui si a mentine integritatea acestora. Aceste efecte au beneficii evidente pentru inima, vene, artere, capilare, piele, muschi, tendoane si ligamente, de fapt, pentru intregul tesut conjunctiv.
El a demonstrat nu numai ca OPC este un antioxidant puternic, dar ca aceasta nu a are tendinte pro-oxidante (devine un radical liber in procesul de neutralizare a altor radicalilor liberi). Acest lucru il face unic printre compusi antioxidanti.
Efect anti-oxidant
- neutralizeaza radicalii liberi si reduce leziunile tisulare cauzate de acestia;
In timp ce vitamina E apara impotriva oxidantilor liposolubili, iar vitamina C neutralizeaza oxidantii solubili in apa, OPC este activ impotriva ambelor tipuri.
Sanatate cardiovasculara
- repara si creste rezistenta structurala a vaselor de sange slabite de varsta si de boala (hipertensiune arteriala si / sau diabet zaharat);
- leaga colagenul si elastina, prevenind degradarea lor de catre enzimele distructive si incurajand sinteza;
- complementeaza tratamentul insuficientei venoase cronice calmand durerea si reducand tumefactia picioarelor;
- are efect de subtiere a sangelui;
Este cel mai puternic antioxidant nutraceutic in monodoză din Europa – aveti nevoie de doar 1 singura capsula pentru o protectie completa si eficienta!*
Eficacitate demonstrata prin studii clinice!
BENEFICII:
·         Reduce deteriorarile celulare induse de stresul oxidativ;
·         Intareste mecanismele de aparare celulara;
·         Sustine mecanismul de regenerare celulara;
·         Reduce riscurile asociate bolilor cronice neurodegenerative, cardiovasculare, autoimune (lupus, poliartrita reumatoida), neoplazice (cancer) si metabolice (diabet).
Cantitate: 30 capsule

 

Comentarii: