Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Feminine Herbal Complex

Pret:
105,00 LEI
Cod produs: 896
Producator: GNLD
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 105,00 LEI - pretul include TVA
Feminine Herbal Complex  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Feminine Herbal Complex Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Feminine Herbal Complex Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Feminine Herbal Complex
105,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Contine o selectie de plante variate, alese in baza traditiei stiintei farmaciei verzi , in masura sa favorizeze o atitudine pozitiva, imbunatatirea tonusului psihic, relaxarea si imbunatatirea functiilor feminine.

Contine ingrediente 100% naturale, extracte din plante fara adaos de chimicale sau produse de origine animala.
Pentru a obtine rezultate foarte bune, produsul Feminine Herbal Complex trebuie consumat pe o perioada de 3 luni sau mai mult.

Produs naturist, cu o formula exclusiva, asigura beneficiile specifice unei varietati de plante cu efecte sinergice pentru optimizarea rezultatelor si obtinerea unui raspuns pentru exigentele ciclice ale femeilor.

Femeile din toata lumea stiu ca desi se pot bucura de sanatate maxima din toate punctele de vedere, neplacerile din timpul menstruatiei si dezechilibrele hormonale pot sa le impiedice sa se bucure de o adevarata stare de bine. De secole specialistii din cadrul farmaciei verzi stiu ca femeile au nevoi speciale, si ca anumite tipuri de plante medicinale sunt in masura sa reconstituie echilibrul in timpul ciclului menstrual. Dat fiind ca in timpul acestei perioade organismul femeii este supus la schimbari constante, au fost puse la punct formule specifice pentru reconstituirea echilibrului pierdut si care ajuta la redobandirea pe deplin a unei stari adevarate de bine.

Beneficii: Normalizeaza temperatura corporala, reduce transpiratia excesiva si balonarea. Ajuta la regularizarea ciclului lunar. Revitalizeaza. Calmeaza iritabilitatea si anxietatea; ajuta impotriva starii proaste. Calmeaza sistemul nervos si relaxeaza muschii. Favorizeaza functionarea ficatului si rinichilor si ajuta la depurarea sangelui. Diminueaza fluxul menstrual abundent, destinde tensiunea tesuturilor, ajuta la regularizarea ciclului. Reduce balonarea si retentia lichidelor.

 

La administrare 2 capsule/zi  va ajunge pentru un consum de 30 zile.

Mod de administrare Feminine Herbal Complex cate o tableta dimineata si seara.

Cantitate: 60 tablete

 

Comentarii: