Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Formula IV plus

Pret:
120,00 LEI
Cod produs: 691
Producator: GNLD
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 120,00 LEI - pretul include TVA
Formula IV plus  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Formula IV plus Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Formula IV plus Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Formula IV plus
120,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

In comparatie cu Formula IV, Formula IV Plus contine 50% in plus granule concentrate Tre-en-en din grau, orez si soia. Acestea contribuie in mod evident la imbunatatirea permeabilitatii si asadar la buna functionare a membranelor celulare, facilitand nutritia celulelor si eliminarea resturilor.

Contine granule concentrate de Tre-en-en, fiind mai mult deca un complex multivitaminic: contine vitamine, minerale, lipide si steroli care actioneaza in mod sinergic pentru eliminarea carentelor nutritionale periculoase.

Nu contine fier, coloranti si conservanti artificiali.

Fiecare celula din corpul vostru functioneaza ca o mica masina care munceste din greu in timpul zilei si al noptii desfasurandu-si propriile functionalitati. Carburantul utilizat de aceste celule pentru a functiona provine in intregime din hrana voastra: daca combinatia de elemente nutritionale pe care o furnizati celulelor voastre este completa, acestea pot functiona in cel mai eficient mod. Oamenii de stiinta confirma importanta elementelor ca minerale, lipide si steroli in scopul unei bune nutritii celulare.

Eventualele dezechilibre cau carente ale acestor elemente nutritionale esentiale blocheaza metabolismul celular si produc o stare de oboseala generalizata. In general nevoia unei alimentatii adecvate ii priveste pe toti oamenii, dar nevoile fiecaruia sunt diferite. Fierul, de exemplu, este un mineral esential pe care multe persoane il iau direct din alimentatie.

Formula sa mai contine si importante urme de minerale ca seleniul, molibdenul si crom.

 

La administrare 1 doza/zi va ajunge pentru un consum de 60 zile.

Pentru a obtine rezultate foarte bune, produsul Formula IV Plus trebuie consumat pe o perioada de 3 luni sau mai mult.

 

Cantitate: 60 capsule

Comentarii: