Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

GR2 Control Herbal Complex

Pret:
88,00 LEI
Cod produs: 913
Producator: GNLD
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 88,00 LEI - pretul include TVA
GR2 Control Herbal Complex  
Disponibilitate:   

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
GR2 Control Herbal Complex Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
GR2 Control Herbal Complex Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

GR2 Control Herbal Complex
88,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Produs naturist, cu o formula exclusiva asigura efectele sinergice ale constituentilor din ierburi, in masura sa optimizeze controlul greutatii corporale.

Contine Garcinia ce ajuta la inhibarea sintezei lipidelor si colesterolului favorizand termogeneza, in plus mai contine si ceai verde, Capisco si Gymnema. Puritate si calitate garantata!

Un control de succes al greutatii este posibil doar daca se reuseste activarea unei serii de procese sinergice ce implica metabolismul si utilizarea energiei. Pierderea in greutate, efectuata intr-o maniera gresita, poate provoca daune organismului si va poate compromite starea de sanatate: o senzatie permanenta de foame, de iritabilitate, de neconfort este insotita adesea de diete gresite.

Retentia hidrica (retentia de apa) si foamea se pot constitui in obstacole dificil de depasit si pot compromite eficacitatea unei diete.

Exista determinate elemente nutritionale ce pot interactiona in procesul natural de producere a energiei: in mod particular, unele combinatii de ierburi sunt in masura sa favorizeze procesele metabolice ale organismului vostru.

Descrierea produsului:

Fiecare tableta de GR2 CONTROL HERBAL COMPLEX contine un amestec specific de ierburi cu proprietati binecunoscute privind caracteristicile energetice si capacitatile de sustinere a metabolismului organismului. Aceste amestecuri exclusiv de ierburi ajuta corpul in a arde grasimile fara eliberarea unor substante chimice potential nocive.

Acest produs:

- stimuleaza arderea grasimilor;

- stabilizeaza apetitul;

- creste consumul de energie;

- scade retentia de apa;

- inhiba sinteza carbohidratilor;

- goleste intestinul si reduce constipatia;

- elimina reziduurile si toxinele din corp;

- optimizeaza functiile ficatului;

- stimuleaza tractul digestiv si glandele conexe;

- stimuleaza metabolismul.
Mod de administrare : 1 tableta inaintea fiecarei din cele trei mese principale, intr-un total de 3 tablete pe zi, ce trebuie asimilate cu foarte multa apa.

Cantitate: 42 tablete

 

Comentarii: