Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

HRI Good Mood

Pret:
100,00 LEI
Cod produs: HRI2
Producator: HRI
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 100,00 LEI - pretul include TVA
HRI Good Mood  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
HRI Good Mood Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
HRI Good Mood Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

HRI Good Mood
100,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

Vă simţiţi des stresat sau nervos? Tableta HRI Good Mood cu conţinut de extras de sunătoare sigură liniştea pe durata întregii zile. Vă ajută să depăşiţi dificultăţile, să vă păstraţi calmul, şi în plus, este şi un excelent atenuator al simptomelor de anxietate. Se recomandă tuturor persoanelor expuse la stres peste nivelul mediu.S unătoarea, numită de altfel şi „planta calmului”, se utilizează frecvent contra stresului și tulburărilor de somn. Are efect benefic asupra organismului uman în cazul ulcerului gastric sau al bolilor de rinichi şi de fiere, precum şiîn cazul durerilor de origine nervoasă manifestate la nivelul stomacului şi al sistemului intestinal. Se recomandă de asemenea contra leziunilor interne ale cavităţii bucale. În terapeutica populară se foloseşte pentru atenuarea durerilor de reumatism şi tratarea anumitor afecţiuni ale pielii.

Componente:

Sunătoare:
Denumire populară:sunătoare, drobisor, floare de naduf, iarba sangelui, neruju, pojarnita, sinatoare, sunaica, perforatum.

Planta se încadrează în familia sunătoarelor (Guttiferae), este perenă, şi se regăseşte cel mai frecvent la marginea pădurilor, în locuri ierboase şi cu arbuşti.
Planta conţine ulei volatil, tanin, flavonozide (hiperozide), naftodiantron (hipericine). Ceaiul preparat din sunătoare se utilizează frecvent pentru tratarea stresului, depresiei, tulburărilor de somn, dar poate fi folosit în cazul dermatitelor şi plăgilor care se vindecă lent. Are efect benefic asupra organismului uman în cazul ulcerului gastric sau al bolilor de rinichi şi de fiere, precum şi în cazul durerilor de origine nervoasă manifestate la nivelul stomacului şi al sistemului intestinal. Se recomandă de asemenea pentru tratarea leziunilor interioare ale cavităţii bucale. În terapeutica populară se recurge la sunătoare (ulei de sunătoare) pentru atenuarea durerilor de reumatism şi tratarea anumitor afecţiuni ale pielii. Se foloseşte în cazul gutei, antraxului şi altor supuraţii, respectiv sângerări superficiale exterioare.
 Este bine de ştiuit! Planta poate cauza sensibilitate la lumină. În cazul administrării frecvente a ceaiului e sunătoare, anumite persoane pot reacţiona cu mai mult sensibilitate la razele soarelui, și devin predispuși la arsuri de bronzare. În cazul persoanelor cu pielea mai deschisă la culoare, poate cauza erupţii cutanate de factură alergică! De aceea, evitaţi expunerea pe perioade îndelungate la razele soarelui din moment ce consumaţi ceai de sunătoare în mod regulat!

Atenţie, important!

Pe durata sarcinii şi a lehuziei, se poate administra doar conform recomandării medicului.A nu se depăşi doza prescrisă.

Planta poate cauza sensibilitate la lumină. De aceea, evitaţi să staţi la soare pe perioade îndelungate, sau să folosiţi solariul, câtă vreme consumaţi produsul!

Contraindicaţie:
Nu se recomandă administrarea în caz de depresiune.

Administraţie:
Pentru adulţi 2 x 1 sau 1 x 1 tablete.

Cantitate: 30 capsule

Comentarii: