Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Moisturizing Night Formula

Pret:
146,00 LEI
Cod produs: GN - 7
Producator: GNLD
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 146,00 LEI - pretul include TVA
Moisturizing Night Formula  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Moisturizing Night Formula Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Moisturizing Night Formula Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Moisturizing Night Formula
146,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Pentru o ingrijire ulterioara si pentru o hidratare in profunditate in timp ce dormiti, folositi Nutriance Moisturizing Night Formula.

In timp ce dormiti, pielea voastra se afunda intr-un amestec exclusiv de Aloe Vera, bogat Colagen Elvetian, Vitamina A naturala si Vitamina E.

Factorii de umezire naturali si lipidele hidratante conditioneaza in mod delicat pielea in profunzime, contribuind la minimizarea semnelor vizibile ale varstei.

Este cea mai exclusiva formula pentru ingrijirea pielii in timpul noptii impotriva pierderii hidratarii si va treziti dimineata cu o piele delicata si neteda ca matasea. 

Sustine un echilibru tanar al hidratarii pielii cu o combinatie de gel de aloe vera, elastina hidrolizanta, extracte de zahar din vegetatie marina si emolienti multipli.

Amestec complex din colagen si o gama speciala de ingrediente care s-au demonstrat eficace in timp si care conditioneaza pielea in profunditate asigurand ca va treziti cu o piele mai delicata si mai neteda.

Structura si soliditatea pielii tinere si atragatoare sunt sustinute de elastina hidroizolanta care absoarbe in profunditate si de complexul de colagen solubil in apa.

Protejati elasticitatea si structura tanara a pielii de asaltul oxidant multumita vitaminei A naturale si vitaminei E solubile in lipide.

Este parcursul natural de Nutriance Synergy Cycle, cand pielea cere o ingrijire si o hidratare in profunzime ulterioare.

Formula pe baza de apa ajuta la mentinerea unui pH-neutru la suprafata pielii.

Parfumul sau delicat dispare complet dupa aplicare.

Eficacitatea sa a fost testata clinic in cel mai prestigios centru european de cercetare dermatologica.

Cantitate: 50 ml

Comentarii: