Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Pro Vitality Kit

Pret:
418,00 LEI
Cod produs: GN 1
Producator: GNLD
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 418,00 LEI - pretul include TVA
Pro Vitality Kit  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Pro Vitality Kit Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Pro Vitality Kit Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Pro Vitality Kit
418,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Pro Vitality Kit

Pro Vitality Kit: Tre-en-en, Carotenoid Complex, Omega 3 Salmon Oil Plus

Pro Vitality Pack de la GNLD, produs naturist, unic, furnizeaza nutrienti din lantul alimentar uman si intareste bazele pentru o viata sanatoasa si plina de vitalitate.

Analizele asupra starii de sanatate a populatiei au demonstrat modul in care multe boli cronice sunt corelate cu o alimentatie incorecta si cu obezitatea. Modificarea regimului alimentar poate ajuta la imbunatatirea sanatatii si vitalitatii noastre in mod considerabil. In realitate, majoritatea persoanelor utilizeaza Piramida alimentatiei sanatoase rasturnata: mancand prea multe alimente elaborate, dulciuri si grasimi "rele", in acelasi timp nu se consuma suficiente cereale integrale, fructe, legume, si grasimi "bune" din peste.

Cele mai importante autoritati mondiale din sectorul sanatatii, cum ar fi Organizatia Mondiala a Sanatatii, American Centers for Disease Control si chiar Uniunea Europeana sunt de acord asupra faptului ca alimentele-cheie continute in cerealele integrale, in fructe, legume si in peste au un rol crucial pentru sanatate si vitalitate. Din contra un stil de viata stresant, obisnuinta de a manca neregulat si alimente necorespunzatoare, alimente procesate industrial, toti sunt factori care contribuie la amplificarea carentelor alimentare.

Pro Vitality Pack de la GNLD ajuta la rezolvarea carentelor de elemente nutritionale esentiale si atunci cand nu reusim sa le consumam in cantitati adecvate prin alimentatia cotidiana. Suplimentele nutritive pe baza de alimente integrale Tre-en-en, Carotenoid Complex si Omega-3 Salmon Oil Plus ajuta la repunerea piramidei nutritionale in pozitia corecta dand energie celulelor si intarind sistemul imunitar. Disponibile in pachetele practice pe care le putem lua cu noi, aceste puternice suplimente constituie bazele ideale pentru sanatate si vitalitate.

Produsul naturist Pro Vitality Pack (1cutie Carotenoid C,1 cutie Tre-en-en,1 cutie Salmon Oil Plus) de la GNLD - pentru un stil de viata sanatos!

 

 

Comentarii: