Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Sampon din plante cu Phantenol

Pret:
81,00 LEI
Cod produs: SV3027
Producator: Cosmetice Natural Beauty
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 81,00 LEI - pretul include TVA
Sampon din plante cu Phantenol  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Sampon din plante cu Phantenol Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Sampon din plante cu Phantenol Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Sampon din plante cu Phantenol
81,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Hypoallergenic shampoo (pH 5, 6)

Şamponul de plante pentru îngrijirea părului reprezintă cel mai important produs cosmetic pentru întreţinerea curăţeniei şi îngrijirea firelor de păr şi a scalpului. Particulele de praf, smogul, deşeurile fine, precum şi sebumul, grăsimea naturală a părului, transpiraţia şi celulele moarte ale pielii capului sunt factori care influenţează formarea de murdărie la nivelul părului.

Acest şampon blând se foloseşte regulat pentru spălarea părului, deoarece îi împiedică sau ameliorează vizibil deteriorarea sa. Dacă îl veţi folosi în combinaţie cu emulsia uleioasă ca mască de păr pe care o veţi menţine peste noapte, veţi reface total structura părului şi veţi obţine o strălucire vizibilă.

Samponul se poate folosi si ca spumă de duş, ca prim pas al unei îngrijiri blânde a pielii corpului.

Printre altele:

Uleiul de brusture (Arctium Lappa) pe care îl conţine şamponul are acţiune antibacteriană şi antiseptică. Pe lângă aceste caracteristici, prin folosirea acestui ulei este intensificată circulaţia sângelui la nivelul pielii capului, părul este hrănit la rădăcină, se combate mătreaţa şi este îngrijită fibra deteriorată.

Pantenolul este o vitamină din grupa B, componentă normală a pielii şi părului. Folosit în formă naturală, normalizează funcţionarea ţesutului epitelial al pielii. Carenţa de această vitamină duce la depigmentarea şi descuamarea pielii. Pantenolul stimluează schimbul de substanţe în sânge, leagă şi menţine apa, astfel redând pielii umiditatea şi catifelarea. Astfel, este redată strălucirea părului Dvs.

SV3027

18 eur

Comentarii: