Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

TANGALINER - 1 PICĂTURĂ

Pret:
12,00 LEI
Cod produs: A2
Producator: Anion Care
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 12,00 LEI - pretul include TVA
TANGALINER - 1 PICĂTURĂ  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
TANGALINER - 1 PICĂTURĂ Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
TANGALINER - 1 PICĂTURĂ Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

TANGALINER - 1 PICĂTURĂ
12,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzaţia de prospeţime de care ai nevoie în fiecare zi şi sunt adaptate lenjeriei tanga. Se folosesc în zilele din afara menstruaţiei, oferind confort şi protecţie. Suprafaţa mare din bumbac organic atinge cu delicateţe pielea sensibilă, eliminând umezeala şi căldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalină şi infraroşii împiedică supravieţuirea şi multiplicarea bacteriilor, ajută la reglarea PH-ului vaginal, elimină mirosurile. Folosirea zilnică a absorbantului Lady Anion protejează şi previne apariţia iritaţiilor, inflamaţiilor şi infecţiilor de orice fel.

Recomandări: Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite ca metodă de protecţie şi prevenţie împotriva infecţiilor vaginale şi urinare, începând cu vârsta pubertăţii (9 – 10 ani). Absorbantele de uz zilnic Lady Anion nu trebuie să lipsească din viaţa adolescentelor, a femeilor tinere în plină ascensiune a carierei, a mamelor care îmbină viaţa de familie cu jobul solicitant. Pentru maximum de protecţie, confort şi prevenţie împotriva infecţiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o dată la cel puţin 4 ore.

Cantitate: 20 buc

Procucator: Anion Care

 

Comentarii: