Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Ulei de tipar

Pret:
190,00 LEI
Cod produs: U2
Producator: Ulei de tipar
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 190,00 LEI - pretul include TVA
Ulei de tipar  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Ulei de tipar Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Ulei de tipar Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Ulei de tipar
190,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Tiparii traiesc în apele Chinei, Japoniei si Europei. Ei sunt numiti si „ginsengul apelor”, iar chinezii îi numesc si „aur moale”. Pâna în prezent nu s-a reusit înmultirea lor în conditii de laborator.

 

Tiparii se disting printr-o mare vitalitate. În 1945, dupa bombardarea Hiroshimei, radiatiile au distrus tot ce era viu, cu exceptia tiparilor, fapt care a provocat uimirea savantilor. Tiparii rezista în insuficienta de oxigen.

 

Tiparii se utilizeaza în alimentatie fiind un aliment extrem de nutritiv si tonifiant. Japonezii consuma tipari, considerându-i cei mai buni pesti. Savantii considera ca utilizarea tiparilor în alimentatie este cauza principala a longevitatii japonezilor.

 

Grasimea de tipar se obtine din maduva osoasa a acestora, utilizând metodele biotehnologiei moderne, fiind un produs natural, fara reactii adverse.

 

Informatii nutritionale: 

EPA – acid gras nesaturat, nu este sintetizat în organismul uman, necesar pentru îmbunatatirea circulatiei, scade nivelul lipidelor în sânge, preîntâmpina bolile cardiovasculare. 

PHA – acid gras nesaturat, nu se sintetizeaza în organi smul uman; este numit „aurul creierului” –întinereste celulele creierului, îmbunatatind functiile lui si memoria, încetineste involutia si debilitatea mentala la oamenii în vârsta. 

ARGs – glicerina, un polialcool, substanta sintetizata de organismul uman, numit de savanti „izvorul imunitatii”, se gaseste în ganglionii limfatici, ficat si maduva.

 

Indicatii terapeutice: Imunostimulator, debilitate mintala, lipidemie, afectiuni cardiovasculare, metabolism dereglat, scaderea memoriei, infarct, accident vascular, hipertensiune arteriala, viroze.

 

Mod de administrare: 1 capsula / zi

 

 

Comentarii: