Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Zeolit – Detoxamin Antitabac

Pret:
66,00 LEI
Cod produs: DT-034
Producator: Sanovita 1
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 66,00 LEI - pretul include TVA
Zeolit – Detoxamin Antitabac  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Zeolit – Detoxamin Antitabac Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Zeolit – Detoxamin Antitabac Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Zeolit – Detoxamin Antitabac
66,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

O decizie sanatoasa a oricarui fumator!

Se stie ca de tigari cauzeaza multe boli cronice si incurabile, dar este si mai cunoscut faptul ca fumatul este un fenomen social foarte raspandit si un obicei greu de vindecat. TTC 10 este un produs nou si revolutionar, care creeaza o punte intre caracterul daunator al fumului de tigara si placerea de a fuma  obicei care, de regula, devine si un stil de viata. Prin metoda absorbtiei cristaline prin activarea tribomecanica a granulelor de zeolit obtinute, TTC 10 elimina o mare parte din substantele daunatoare din tutun, inainte sa aprindeti tigara!!! De aceea, in loc sa va sugeram sa va lasati de fumat  lucru care, pentru multi, este o misiune imposibila  noi va sfatuim sa nu va mai dati voie sa fumati nicio tigara care nu a fost purificata de produsul de neinlocuit TTC 10.
Principiul de functionare se bazeaza pe potentialul ridicat de ionizare si absorbtie al zeolitului si pe solutia tehnologica unica a microcurentilor de aer introdusi in structura de baza a TTC 10, prin care se genereaza instantaneu un mediu de pH ideal in pachetul de tigari, care face posibila eliminarea substantelor toxice din tutun. Toxinele eliminate se leaga stabil in structura tetraedrica a zeolitului. Eficacitatea este proportionala cu lungimea expunerii la actiunea zeolitului si invers proportionala cu distanta, iar actiunea cea mai intensa este in locul de contact al tigarii cu TTC-10, unde efectul optim se obtine chiar si dupa 30 de minute. Pe langa cele mai cunoscute substante daunatoare din tutun  nicotina, gudronul, monoxidul de carbon si gazele din fumul de tigara, sunt cunoscute in total 43 de substante cancerigene, precum si 4000 de alte substante daunatoare, dar nu s-a identificat nicio substanta folositoare. Pe langa acestea, industria tutunului mai adauga in tigari inca 600 de componente chimice. Sulful se adauga pentru a da o culoare galbuie tutunului de slaba calitate. Plumbul se adauga pentru a corecta gustul si, din cauza acestui ingredient, fumatorii simt adesea un gust metalic in gura. Pentru stabilizarea umiditatii se adauga antigel. Pentru a se impiedica faramitarea scrumului se adauga fibre de azbest, iar pentru a se obtine o culoare albicioasa se adauga dioxid de titaniu. In final, mai trebuie sa mentionam ca, prin arderea hartiei si a tutunului, se formeaza seleniura de hidrogen, care este de doua sute de ori mai otravitoare decat acidul cianhidric.

Mod de intrebuintare:

TTC-10 are un design care ii permite sa incapa in pachetul de tigari si sa ocupe locul unei tigarete standard. Dupa ce ati luat prima tigara dintr-un pachet nou, puneti in locul acesteia TTC-10, care va ramane in pachet pana la ultima tigara.

Apoi, produsul se transfera din pachetul vechi, consumat in pachetul nou. De aceea, folosirea TTC-10 va deveni si obiceiul Dumneavoastra sanatos, care va completeaza ritualul zilnic de fumat.

Cantitate: 3 Buc

Comentarii: