Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Zeolit – Detoxamin Osteo DE 3

Pret:
180,00 LEI
Cod produs: DT-010
Producator: Sanovita 1
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 180,00 LEI - pretul include TVA
Zeolit – Detoxamin Osteo DE 3  
Disponibilitate:   STOC SUFICIENT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Zeolit – Detoxamin Osteo DE 3 Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Zeolit – Detoxamin Osteo DE 3 Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Zeolit – Detoxamin Osteo DE 3
180,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

 

Pentru oase puternice!

Chiar daca nu figureaza printre primele cauze de deces, osteoporoza este o afectiune de temut. Vestea buna  este ca osteoporoza este o boala tratabila, dar mai ales  prevenibila.

Numele bolii provine din latina si inseamna „os poros”. Osteoporoza este supranumita si hotul tacut pentru ca poate slabi oasele timp de ani de zile fara sa fie detectata.

Tesutul osos este un tesut viu, in care are loc permanent atat depunere de os cat si pierdere de os. Dupa varsta de 35 de ani, pierderea de os depaseste depunerea. Cand acest proces este accelerat, oasele devin tot mai fragile (chiar daca la exterior pot parea solide) si structura lor se aseamana tot mai mult cu a unui burete cu gauri mari in interior.

Osteoporoza se formeaza la femeile cu o menopauza prematura si la femeile aflate la menopauza, la cei cu un istoric familial de osteoporoza, la cei cu constitutie fizica slaba. Osteoporoza poate aparea, de asemenea, ca urmare a unei bolii a glandei tiroide, sau ca urmarea utilizarii prelungite a unui tratament cu antiinflamatoare (de ex: diprofos), corticosteroizi, antiepileptice si sedative, precum si datorita tilizarii excesive de cafea, tutun, alcool si lipsa de activitate fizica.

Pentru cei care doresc sa aiba oase puternice si sa prevenira aparitia osteoporozei, va prezentam un nou produs pe baza de calciu si vitamina D, OSTEO DE 3 prelucrat prin nanotehnologie! Formula unica OSTEO DE 3 comprimat este adaptata la cerintele speciale ale corpului dumneavoastra. Compozitia acestuia corespunde cu cele mai recente recomandari stiintifice cu privire la aportul de vitamina D si calciu.

OSTEO DE 3 comprimate nu contin zahar, lactoza sau gluten.

Este recomandat in special pentru tratarea osteoporozei, dar consumul acestora este recomandat tuturor persoanelor care au probleme cu mineralizarea oaselor.

Este un supliment alimentar sub forma de comprimate filmate continand Vitamina D3 20 mg si Calciu (carbonat de calciu) 500 mg per comprimat.

Mod de intrebuintare:

Doza recomandata pentru fiecare femeie de peste 35 de ani este de 1 comprimat pe zi, si in mod continuu, fara intrerupere. Inghititi  comprimatul cu un pahar de apa fara a fi mestecate.

Cantitate: 60 capsule

Comentarii: