Tratamente naturise, produse si remedii naturale pentru sanatate
Nu aveti produse in cos.

Zeolit – Detoxamin Pudra Piele

Pret:
86,00 LEI
Cod produs: DT-004
Producator: Sanovita 1
Unitate de vanzare: buc
Pret detaliat: 86,00 LEI - pretul include TVA
Zeolit – Detoxamin Pudra Piele  
Disponibilitate:   STOC LIMITAT

Cum ajunge la mine?


In tara - prin curier, termenul de livrare este de maxim 48h de la data comenzii, daca produsul este pe stoc. Prin Posta Romana termenul de livrare este de maxim 4 zile.
Fotografiile sunt cu titlu informativ si nu fac obiectul niciunui contract.
Zeolit – Detoxamin Pudra Piele Comenzi telefonice: 0766 671 103 / 021.315.3979
Zeolit – Detoxamin Pudra Piele Email: tratamente.naturiste.office@gmail.com

Adauga in cos:

Zeolit – Detoxamin Pudra Piele
86,00 RON
buc
Adauga la wishlist Cumpara

Descriere produs:

Un ajutor pentru piele!

Particulele active vin rapid in contact cu epiderma si ajuta la regenerarea accelerata a celulelor. Aplicarea locala de detoxamin pudra are ca rezultat refacerea accelerata a ranilor, datorita legarii exudatului din rana, contribuind astfel la uscarea mai rapida a ranii. La aplicarea detoxamin pudra pe ranile care se vindeca greu, in cazurile de ulceratii pe vene si artere, de herpes genital si bucal, s-a dovedit o refacere mai rapida si nedureroasa, fara complicatii ulterioare. De asemenea, s-au obtinut rezultate excelente la curatirea acneei juvenile, combinata orala si locala de detoxamin. Pudra se recomanda in urmatoarele cazuri: rani, arsuri, pentru refacerea accelerata a ranilor, datorita actiunii de absorbtie ca detoxifiant, in cazul mirosurilor neplacute, ca adjuvant in terapia de baza pentru diferite afectiuni ale pielii. Este ideala pentru tratarea pielii cu probleme, in combinatie cu celelalte preparate cosmetice.

Mod de administrare:

100% zeolit natural clinoptilolit

Se aplica pudra pe piele, de doua pana la cinci ori pe zi, ca adjuvant in terapia de baza la diferite afectiuni ale pielii. In prealabil, pielea trebuie umezita cu apa magnetica. De asemenea, se poate aplica pentru igiena cavitatilor, in cazul paradontozei, a proceselor inflamatorii la nivelul cavitatii bucale, precum si pe partea paroasa a capului.

Cantitate: 60 gr

Comentarii: